LIMITIRANO IZDANJE - Kromirane bakrene boce - za dugotrajni sjaj

LIMITIRANO IZDANJE - Kromirane bakrene boce  -  za dugotrajni sjaj

Ako ste osoba kojoj je zdravlje prvo na ljestvici prioriteta, no estetika također visoko kotira - predlažemo vam Chrome Classic i Chrome Drops bakrene boce.

Sve dobrobiti bakra sada su sačuvane u sjajnom srebrnom kromiranom plaštu.

Krom je skupocjeni srebrno-bijeli metal koji se može polirati do visokoga sjaja.
Do sada ste ga mogli ste ga vidjeti na naplatcima (felgama), slavinama i drugim metalnim predmetima.

 

 

 

Najčešći razlog nanošenja sloja kroma je da bi metalima povećao otpornost na koroziju. Uz to, kromiranje (nanošenje sloja kroma) pomaže i zadržavanju sjaja i tvrdoće metala.

Iz tih razloga ( ali realno i zato jer je atraktivan i privalačan) izabrali smo krom da u njega obučemo naše Enlight bakrene boce Chrome Classic i Chrome Drops.

 

 

Od metala, jedino su platina i zlato plemeniti metali otporni na korodiranje.

Srebro i bakar su polu-plemeniti metali, te dobivaju sloj crne patine koji štiti metal od daljne oksidacije. Na bakru, taj se sloj dalje razvija u zelenkasto / plavu patinu (jeste li znali da je kip slobode je izrađen od bakra?)


Kako je objašnjeno u ovom članku , bakreno posuđe je važno održavati i svaka 2-3 tjedna iznutra očistiti limunskom kiselinom / octom,  kako bi što dulje zadržalo svoja blagotvorna svojstva. Postupak je jednostavan -  a pronađite ga ovdje.

Naime, iako su izvana lakirane i nekoliko mjeseci prekrasno sjaje bakrene boce Copper Classic i Copper Drops s vremenom dobivaju sloj patine koji djeluje antikno, što neki vole, nekima je nebitno, a neki nikako ne žele.

 

 

Svoju kromiranu bakrenu bocu NA POPUSTU pronađite na OVOM LINKU, a na našem blogu pročitajte o bakru i njegovim dobrobitima

Natrag na blog

Ostavite komentar

Napominjemo da komentari moraju biti odobreni prije objave.